Smart21 BLOG Tricourile personalizate – ieftine și de efect, ideale pentru a fi oferite în dar

Tricourile personalizate – ieftine și de efect, ideale pentru a fi oferite în darZiua mamei, a celui mai bun prieten, a surorii sau chiar a șefului pică într-o perioadă în care nu stai prea bine din punct de vedere financiar? Lista de opțiuni pentru cele mai cool cadouri se restrânge probabil din această cauză. Ce este de făcut atunci? Ce variante ai?

Considerate a fi printre cele mai creative idei de cadouri, tricourile personalizate sunt ieftine și de efect, reprezentând astfel varianta cea mai bună atunci când ești într-un mic impas financiar. În plus, pot fi oferite în dar oricui, indiferent de sex sau de vârstă (asta dacă sunt imprimate cu texte sau imagini corespunzătoare, desigur).

Un astfel de cadou va avea un efect dublu: în primul rând, va stârni buna dispoziție a sărbătoritului și, în al doilea rând, te va pune pe tine într-o lumină favorabilă, deoarece arată că ești creativ și că te-ai implicat.

3 motive pentru care se merită să oferi cadou un tricou personalizat

Serviciile de personalizări tricouri sau alte articole vestimentare sunt din ce în ce mai populare în ultimul timp, vibe-ul pe care aceste produse îl oferă celor ce le primesc sau achiziționează pentru uz personal fiind unic.

Înglobând în trei mari motive pretextele pentru care oamenii aleg, de foarte multe ori, hainele personalizate, fie pentru ei înșiși, fie pentru apropiați, iată cum se justifică succesul tricourilor imprimate:

  • Acestea reprezintă una dintre cele mai creative metode de a-ți pune în practică ideile de design, inscripțiile sau imaginile imprimate putând lua orice formă, culoare și dimensiune dorești. Astfel, poți purta haine care te reprezintă sau care transmit ceva despre tine.
  • Gradul impresionant de personalizare al acestor obiecte poate transforma orice haină, cană, șapcă sau chiar pernă în cadoul ideal. De ce? Pentru că, din nou, îți permite să imprimi pe produse texte adaptate personalității sărbătoritului sau replici din filmele/serialele/melodiile preferate ale acestuia.
  • Prețul total al serviciului de personalizări pentru tricouri sau pentru diverse alte obiecte este unul avantajos și corect, raportat la produsul final obținut. Comparativ cu piesele vestimentare achiziționate din mall, în cazul de față te poți bucura de tricouri personalizate la comandă, conform indicațiilor tale.

RUVIX – o gamă vastă de tricouri personalizate de calitate

Mesajele prestabilite regăsite pe tricourile personalizate de damă sau de bărbați din cadrul site-ului ruvix.ro sunt de-a dreptul amuzante și ingenioase, fiind potrivite pentru orice vârstă. În gama variată a magazinului online RUVIX avem posibilitatea de a descoperi cadouri ideale, atât pentru colegi și prieteni, cât și pentru membrii familiei.

Fără a spune prea multe despre ceea ce ar putea fi imprimat pe tricourile personalizate pentru tătici, mămici, surori sau pentru cei mai buni prieteni, trebuie să recunoaștem că modele sunt de-a dreptul eye-catching, fiind uneori imposibil de ales doar un singur produs. Cu toate acestea, dacă din varii motive nu selectezi unul dintre modelele puse deja la dispoziție de RUVIX, ai posibilitatea de a-ți personaliza tricoul direct pe site, alegând culoarea acestuia, mărimea și forma/dimensiunea printului, fie el text sau imagine.

Dacă tot te-am făcut curios și dacă tot trebuie să cumperi un cadou fain, aruncă un ochi pe ruvix.ro și descoperă multitudinea de citate funny printate pe tricouri, hanorace, căni sau alte obiecte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *