Smart21 BLOG Sisteme inchideri terase – idei pentru balcoane si terase elegante

Sisteme inchideri terase – idei pentru balcoane si terase eleganteIn acest articol va prezentam cateva idei grozave pe care le puteti pune in valoare prin sisteme inchideri terase. Este vorba despre terase si balcoane vitrate care formeaza spatii placute de lumina propice, ideale pentru a petrece serile dei iarna bucurandu-va de privelistea de afara, incarcata de zapada.

Exista motive diferite pentru care proprietarii de apartamente, case ori afaceri, aleg sa inchida balcoanele si terasele. Un motiv este cu siguranta frigul, pentru ca terasele si balcoanele pot ajuta la economisirea consumului de energie electrica. In consecinta, sumele la factura de energia vor scadea, daca balconul este complet inchis.

Terase vitrate cu podea din lemn

Daca decideti sa inchideti terasa cu sticla sau cu unul din derivatele sale, puteti obtine un spatiu confortabil pentru multe activitati si ocazii. Tuturor ne place sa stam si sa mancam savurand o priveliste frumoasa, mai ales daca o facem din propria noastra locuinta.

Terase vitrate cu design modern

Acest design cu o terasa cu un design modern, complet inchis, cu pereti si acoperis din sticla este pur si simplu fascinant. Frigul nu patrunde prin fereste, astfel va ca puteti bucura de o zona frumoasa, cu vedere minunata.

Proiecte sisteme inchidere balcon

Companiile specializate in sisteme inchidere balcon ofera diferite variante. Exista ferestre si usi glisante sau care se pot ridica. Ele difera esential in modul in care sunt deschise ori inchise, iar alegerea dumneavoastra depinde practic de spatiul pe care il aveti la dispozitie si de bugetul existent.

Proiectarea geamurilor unui balcon inchis

Usile si ferestrele glisante ofera un sistem mai modern si mai clar, pentru ca au mecanisme speciale, extrem de elegante. Se inchid si se deschid discret. Exista, de asemenea, tipuri mai simple de geamuri care pot fi amplasate manual, ideal pentru balcoanele de la parter.

Proiecte de terase si pridvoare vitrate

In practica, sistemele de inchidere terase si a altor spatii ofera o schimbare totala oricarui mediu. Posibilitatile de utilizare sunt extinse in consecinta. Motivul este ca fara inchidere, utilizarea este destul de limitata. Dar, balcoanele inchise pot fi utilizate tot timpul anului, inclusiv in lunile reci de iarna.

Balcon inchis cu design de lux

In practica, majoritatea oamenilor iar aceasta decizie de inchidere balcon pentru a castiga confort si functionalitate. Inchiderea teraselor este o alegere extrem de inspirata mai ales atunci cand vorbim despre o mansarda. Vremea sau temperaturile nu vor fi o problema pentru a va putea bucura de priveliste tot timpul anului. Existe multe beneficii pentru a transforma un balcon deschis intr-unul inchis, incepand cu cresterea spatiului utilizail din casa si eficienta energetica.

Listei de beneficii I se adauga scaderea zgomotului, o igiena mai buna, usurinta in curatarea spatiului si reglarea temperaturii din interior. Este evident ca atunci cand inchideti balconul, castigati spatiu in orice mediu. Cu toate acestea, efectul asupra temperaturilor este remarcabil. Intreaga incinta devine un fel de bariera foarte eficienta in lunile de iarna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *