Smart21 BLOG Selfie stick – moda expirata?

Selfie stick – moda expirata?Azi oamenii au ajuns in stadiu in care pot sa-si faca singuri poze, inregistrand in format digital o multime de experiente de viata. Selfie-urile va ofera ocazia sa aratati prietenilor de pe retelele de socializare ce se intampla in viata dumneavoastra de zi cu zi. Dar problema care se pune este: cine sa va fotografieze? Cu siguranta nu v-ati dori o persoana necunoascuta pentru acest lucru. De aceea, selfie stick-urie sunt perfecte pentru astfel de situatii.

Ce este un selfie stick?

Selfie stick-ul reprezinta un dispozitiv cu ajutorul caruia veti putea sa va fotografiati pe dumneavoastra. Cei mai experimentati fotografi folosesc dispozitive speciale de montare a camerelor foto pentru a realiza poze profesioniste. Dumneavoastra puteti face acest lucru mult mai usor folosind un selfie stick.

Acesta reprezinta o camera telescopica atasata de un suport lung pe care il puteti tine in mana la o distanta considerabila astfel incat sa va puteti auto-fotografia. Se potriveste pentru majoritatea aparatelor de fotografiat si chiar pentru telefoanele smart. Se poate extinde pana la 100 cm, ceea ce inseamna ca unghiul de fotografiere este mare. In plus, e mai usor sa faceti fotografii de grup deoarece nu mai este nevoie sa va faceti griji ca cineva va lipsi din cadru (cel care se sacrifica sa faca poza). Puteti folosi un selfie stick si cand participati la spectacole sau la intalniri in familie. Veti putea face poze cu toata lumea, intr-un mod foarte simplu.

De ce sa cumpar un selfie stick?

Exista mai multi factori de care trebuie sa tineti cont cand cumparati selfie stick dintr-un magazin online. Important este sa cititi descrierea produsului. Cert este ca nu veti regreta aceasta achizitie. Aveti toate motivele din lume pentru care sa va doriti sa faceti fotografii cu prietenii, familia in orice imprejurare. Unul din avantajele majore este ca exista o distanta considerabila intre dumneavostra si aparatul foto sau video. Acest lucru va permite sa faceti fotografii singur. De fapt, persoanele care calatoresc foarte mult vor vedea imediat cat de frumos este sa poata sa faca poze in care sa apara si ele alaturi de peisajele si obiectivele turistice pe care le viziteaza.

Nu stiti ce selfie stick sa cumparati? Exista o multime de magazine online de unde poti achizitiona un selfie sick, insa in ultima perioada, moda aceasta cu selfi-urile s-a cam dus, au ramas fetele plinute care inca isi mai fac poze de sus sa para ca sunt slabe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *